Skip til indhold

Gratis levering med PostNord

  Vilkår og betingelser

  Vilkår og betingelser

  Artikel 1 - Vilkår for brug

  1.1.1 Vi leverer tjenester til dig underlagt de meddelelser, vilkår og betingelser, der er beskrevet i denne aftale. Derudover overholder du de regler, retningslinjer, politikker, vilkår og betingelser der gælder for sådanne tjenester, før du bruger dem. Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre dette websted og disse vilkår og betingelser.

  1.1.2 Før du fortsætter, skal du læse denne aftale, fordi anvendelse af webstedet indikerer, at du accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale.

  1.2 Du må ikke uploade, distribuere eller på anden måde offentliggøre gennem dette websted med noget indhold, information eller andet materiale, der (a) indeholder fejl, vira, orme, fældedøre, trojanske heste eller anden skadelig kode eller egenskaber; b) er ærekrænkende, truende, ærekrænkende, uanstændige, pornografisk, diskriminerende eller kan give anledning til civilretligt eller strafferetligt ansvar i henhold til lovgivningen i USA eller lovgivningen i ethvert andet land, der måtte gælde; eller (c) overtræder nogen ophavsret, patenter, varemærker, servicemærker, forretningshemmeligheder eller andre ejendomsrettigheder tilhørende nogen person. Svendsensbutik.com kan give dig en kontoidentifikation og adgangskode, så du kan få adgang til og bruge visse dele af dette websted. Hver gang du bruger en adgangskode eller identifikation, anses du for at være autoriseret til at få adgang til og bruge webstedet på en måde, der er i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne i denne aftale, og svendsensbutik.com er ikke forpligtet til at undersøge kilden til sådan adgang eller brug af webstedet.

  1.3 Ved at acceptere disse brugsbetingelser ved at bruge webstedet, erklærer du, at du er 18 år eller ældre. Hvis du er under 18 år, kan du kun bruge dette websted under opsyn af en forælder eller værge. Med forbehold af vilkårene og betingelserne i denne aftale giver du dig hermed en begrænset, tilbagekaldelig, ikke-overførbar og ikke-eksklusiv licens til at få adgang til og bruge webstedet ved kun at vise det i din internetbrowser med henblik på shopping og ikke til kommerciel brug eller brug på vegne af tredjeparter, undtagen som udtrykkeligt tilladt af svendsensbutik.com på forhånd.

  1.4.1 Enhver overtrædelse af denne aftale vil resultere i øjeblikkelig tilbagetrækning af den licens, der er tildelt i dette afsnit uden varsel til dig.

  1.4.2 Medmindre vores firma udtrykkeligt tillader det på forhånd, er alt materiale, inklusive billeder, tekst, illustrationer, design, ikoner, fotografier, programmer, musikklip eller downloads, videoklip og skriftligt og andet materiale indeholdt på dette websted (samlet, "Indholdet ") kun beregnet til personlig, ikke-kommerciel brug. Du må ikke gøre nogen kommerciel brug af oplysningerne på webstedet eller bruge webstedet til fordel for nogen anden virksomhed. Vi forbeholder os ret til at afvise service, opsige konti og / eller annullere ordrer efter eget skøn, herunder uden begrænsning, hvis vi mener, at kundeadfærd er i strid med gældende lovgivning eller er til skade for vores interesser. Du må ikke reproducere, distribuere, lease, transmittere, oversætte, ændre, reverse engineer, adskille, opløse eller på anden måde udnytte dette websted eller nogen del af det, medmindre vores firma udtrykkeligt skriftligt tillader det.

  1.5 Du er eneansvarlig for al adgang til og brug af dette websted af enhver, der bruger den adgangskode og identifikation, der oprindeligt er tildelt dig, uanset om sådan adgang til og brug af dette websted faktisk er godkendt af dig, inklusive uden begrænsning, al kommunikation og transmissioner og alle forpligtelser (herunder uden begrænsning finansielle forpligtelser), der foretages ved sådan adgang eller brug. Du er eneansvarlig for at beskytte sikkerheden og fortroligheden af den adgangskode og identifikation, der er tildelt dig.

  1.7 Du underretter straks svendsensbutik.com om enhver uautoriseret brug af din adgangskode eller identifikation eller enhver anden overtrædelse eller overhængende overtrædelse af sikkerheden på dette websted.

   

  Artikel 2 - Leveringspolitik

  2.1 Vi vil bestræbe os på at levere din ordre til den leveringsadresse, du angiver, når du afgiver din ordre.

  2.2 Når du har afgivet din ordre, modtager du sporingsoplysninger om din ordre inden for 1-3 arbejdsdage.

  2.3 Vi kan underrette dig, hvis vi forventer at overskride den forventede leveringsdato, men vi er ikke ansvarlige over for dig for tab, ansvar, omkostninger, skader eller udgifter som følge af forsinket levering, i det omfang det er tilladt i henhold til loven.

  2.4 Vi kan være ude af stand til at levere produkter til visse steder. I sådanne tilfælde vil vi informere dig og sørge for annullering og tilbagebetaling af ordren eller levering af ordren til en anden leveringsadresse, som du har bekræftet.

  2.5 Risikoen for produktet overgår til dig ved levering til leveringsadressen, undtagen hvis leveringen forsinkes, fordi du ikke opfylder dine forpligtelser i henhold til disse vilkår og betingelser. Risikoen overgår på den dato, hvor leveringen ville have fundet sted, hvis du ikke havde opfyldt dine forpligtelser.

  2.6 Hvis du ikke er til rådighed for at modtage levering eller afhentning af din ordre, kan vi give dig et kort med instruktioner om en ny levering eller afhentning fra transportøren.

  2.7 Hvis levering eller afhentning forsinkes på grund af din urimelige nægtelse af at acceptere levering, eller hvis du undlader at acceptere levering eller afhente din ordre fra transportøren, kan vi opkræve dig for alle andre omkostninger, som vi med rimelighed har afholdt for at returnere ordren til afsenderen, uden at dette berører andre rettigheder eller retsmidler, som vi har til rådighed.

  2.8 Vores forsendelsesbetingelser gælder udelukkende i Danmark.
  Det er muligt at bestille fra andre lande, men vores forsendelsespolitik gælder ikke for sådanne ordrer.


  Artikel 3 - Forsendelse og levering

  3.1 Anslået leveringstid - Varerne sendes inden for 1-3 arbejdsdage. Standard leveringstiden i Danmark er 5-8 arbejdsdage. Ejeren sender ikke direkte. Ordren afsendes af producenten, så snart hele ordren er på lager hos producenten.

  3.2 Leveringsomkostninger - Produkterne vises på hjemmesiden svendsensbutik.com uden forsendelsesomkostninger. Eventuelle forsendelsesomkostninger vil blive vist ved kassen. Der gælder ingen forsendelsesomkostninger for leveringer i Danmark. For alle andre europæiske lande opkræves et forsendelsesgebyr på €12,95. For alle lande uden for Europa opkræves et forsendelsesgebyr på €19,95.

  3.3 Beskadigede varer - Svendsens Butik er ansvarlig for alle skader på de bestilte varer fra afsendelsestidspunktet og indtil forbrugerens modtagelse af varen.

  Hvis varen er beskadiget, har forbrugeren ret til at få et nyt produkt eller en delvis eller fuld tilbagebetaling af købsprisen.

  For at udøve denne ret skal forbrugeren kontakte vores kundeservice ved at sende en e-mail til info@svendsensbutik.com

  Svendsens Butik forbeholder sig ret til at anmode om billeder af de beskadigede varer og vurdere dem sammen med forbrugeren.

  3.4 Manglende levering - Hvis forbrugeren ikke modtager varen inden for den aftalte leveringstid, skal forbrugeren sende Svendsens Butik en påmindelse og give sælgeren en rimelig frist til at levere varen.

  Et eksempel: 1 uges ekstra leveringstid, hvis Svendsens Butik har problemer med leverandøren.

  Hvis Svendsens Butik alligevel ikke leverer inden for denne rimelige frist, har forbrugeren ret til hel eller delvis tilbagebetaling af købsprisen. Denne ret skal udøves af forbrugeren ved at sende en e-mail til Svendsens Butiks kundeservice.

   

  Artikel 4 - Prisfastsættelse og betalinger

  4.1 Tillægsgebyrer: gebyrer for brug af kort - Svendsens Butik opkræver ikke ekstra gebyrer for at bruge dit kredit- eller betalingskort. De eneste undtagelser fra denne regel er American Express/Diners Club-kort og forretnings- eller virksomhedskreditkort, hvor din arbejdsgiver faktureres i stedet for dig.

  4.2 Afgifter for yderligere tjenester - En kunde skal give sit samtykke til enhver yderligere betaling, som Svendsens Butik kræver, f.eks. ekspreslevering, gaveindpakning eller rejseforsikring. Svendsens Butik må ikke opkræve betaling for disse ydelser, medmindre kunden udtrykkeligt har valgt dem.

  4.3 Betaling i en anden valuta: omregningsgebyrer - Svendsens Butik tilbyder ikke kunderne at betale i en anden valuta.

  4.4 Særlige ekstra toldklareringsomkostninger og/eller importafgifter er ikke inkluderet i prisen og skal afholdes af kunden. 


  4.5 Prisdiskrimination - Svendsens Butik opkræver ikke en højere pris for en EU-borger eller bosiddende i EU, når du køber varer i EU, blot på grund af din nationalitet eller dit bopælsland.

  Når du køber varer online i EU, kan priserne variere fra land til land eller mellem forskellige versioner af samme websted, f.eks. på grund af forskelle i leveringsomkostninger.  Artikel 5 - Virksomhedsinformation

  Svendsens Butik
  Email-adresse: info@svendsensbutik.com

  CVR Danmark:
  82135053

  Har du spørgsmål eller ønsker du mere information om produktet? Uanset hvad er du på det rigtige sted. Send os en mail på: info@svendsensbutik.com

  Tilfredse kunder

  Med over 10.000 anmeldelser har vi en bedømmelse på 4,7/5 og vores mål er at tilfredsstille alle!

  Gratis levering

  Landoza Danmark har en hurtig forsendelsesservice og tilbyder gratis levering med PostNord i Danmark!

  24/7 Kundeservice

  Udfyld venligst kontaktformularen for alle dine spørgsmål, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt!